Succesvol naar een nieuwe baan

Marjolijn Gischler begeleidt 40-plussers naar een baan die bij hen past. Met behulp van een effectief en resultaatgericht stappenplan leer je hoe je jouw gewenste baan steeds duidelijker kunt omschrijven, hoe je proactief kunt netwerken, hoe je makkelijker contact kunt leggen met potentiële werkgevers.

Zij heeft 15 jaar ervaring als loopbaanadviseur/-coach en heeft reeds honderden mensen ondersteund in het succesvol vinden van ander werk. Mocht jij een overstap overwegen, kijk dan vooral op de website van Marjolijn.

Klik op de button om naar de website te gaan:

De samenwerking met Webalist en de Easy Business Generator kwam voor mij op het juiste moment. De expertise die zij hebben op verschillende vlakken en hun praktische en persoonlijke ondersteuning (online, telefonisch en middels trainingen) hebben mij enorm geholpen. Dankzij hun aanbod heb ik nu een mooie website in de lucht, een e-book, een zeer gebruiksvriendelijke mailingprogramma (ActiveCampaign) en kan ik enquêtes inzetten en zelfs met Upviral mijn bereik vergroten. Naast de gebruikelijke helpdesk bieden ze een besloten community waar je alle vragen kunt stellen waar je tegenaan loopt. Enorm handig en absoluut aan te bevelen. Ze kennen je persoonlijk en geven daardoor ook persoonlijk advies.

Marjolijn Gischler

Succesvol naar een nieuwe baan